Sosyal Medya

Güncel

Başbakan Davutoğlu: Türkiye’nin geleceği için sizlere çok güveniyorum

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında gençlere seslenen Davutoğlu, "Hepinizi çok seviyor ve Türkiye’nin geleceği için sizlere çok güveniyorum" dedi.



19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında gençlere seslenen BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, "Hepinizi çok seviyor ve Türkiye’nin geleceÄŸi için sizlere çok güveniyorum." ifadesini kullandı. BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gençlerin, 19 Mayıs sevinci ve coşkusunu paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Davutoğlu, şunları kaydetti:

"19 Mayıs 1919, Türk Milleti’nin Gazi Mustafa Kemɑl önderliÄŸinde 'ya istiklɑl, ya ölüm' diyerek vatanını iÅŸgal etmek isteyenlere bɑÅŸkɑldırdığı ve milli iradeye dayanan, tam bağımsız bir devlet hedefiyle harekete geçtiÄŸi gündür. Samsun’da baÅŸlayan milli mücadele, kısa sürede tüm yurda yɑyılmış, el ele vererek büyük zorlukların üstesinden gelen miIIetimizin azim ve kɑrɑrlılığı neticesinde zaferle tɑçlɑnmıştır."

"TÃœRKÄ°YE'NÄ°N GELECEĞİ İÇİN SÄ°ZLERE ÇOK GÃœVENÄ°YORUM" 

Mesajında, gençlere seslenen Davutoğlu, ayrıca şu ifadelere yer verdi:

" Sevgili Gençler, 19 Mayıs bayramınız kutlu olsun. Bugün sizlerle aynı coÅŸkuyu paylaşıyor olmamız milletçe siz gençlere verdiÄŸimiz deÄŸeri ve duyduÄŸumuz güveni en güzel ÅŸekilde ortaya koymaktadır. Ä°nanıyorum ki sizler, almakta olduÄŸunuz terbiye ile barışın, hoÅŸgörünün, centilmenliÄŸin, demokratik kültürün ve vatan sevgisinin en seçkin temsilcileri olacaksınız ve inanıyorum ki sizden sonra gelen nesillere bugün olduÄŸundan çok daha müreffeh bir ülke bırakacaksınız. Hepinizi çok seviyor ve Türkiye’nin geleceÄŸi için sizlere çok güveniyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nızı tebrik ediyor, hepinizi sevgiyle selamlıyorum."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.